|   | 
  • O projeleri Melikgazi Meclisi onayladı


    O projeleri Melikgazi Meclisi onayladı
    Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu?nun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısını yaptı.

     
    Meclis gündeminde 15?i ek olmak üzere toplam 42 gündem maddesi görüşüldü. Melikgazi Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı.

    30 madde oylanırken, 12 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis gündem maddelerinin genelde imar olduğunu çünkü planlı ve sağlıklı bir şehirleşmenin temelinde imar planlarının uygulanmasının yer aldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,

    "Melikgazi Belediyesi olarak eğitime, sağlık hizmetine ve spor tesisleri ile tarihi mekan ve arkeolojik alanlara büyük önem veriyoruz.Ayrıca şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliğine hız verecek olan Tınaztepe ile Organize sanayiye açılacak yolun açılmasına yine oybirliği ile onaylandı. Bugün alınan karar ile Yıldırım Beyazıt pazaryerinin üzerine 756 kw güneş enerjisi santralinin kurulması işi için Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş yapacağı trafo için yer verilmesine karar verildi" dedi.

    Büyükkılıç, "Erciyes Üniversitesi ile protokol çerçevesinde Melikgazi Belediyesi?nin ismini taşıyacağı Botanik Park yapımı için belediyemiz meclisinden yetki alındı.Alınan kararların şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Melikgazi'nin gelişmesi, güzelleşmesi ve emin adımlarla daha da ileri seviyelere ulaşarak alınan kararlarla daha modern bir Melikgazi haline gelecektir" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.