|   | 
  • Öğrenci servisi otobüs durağındaki yayaları ezdi: 3 yaralı


    Öğrenci servisi otobüs durağındaki yayaları ezdi: 3 yaralı
    Erzurum’da direksiyon hakimiyeti kaybolan öğrenci servisi yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Kazada durakta bekleyen 3 kadın yaralandı.

    Erzurum’da direksiyon hakimiyeti kaybolan öğrenci servisi yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Kazada durakta bekleyen 3 kadın yaralandı. 
    Kaza, dün öğle saatlerinde Erzurum’un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir firmaya ait öğrenci servisi sürücünün buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Bu sırada durakta otobüs bekleyen 3 kadın servis aracının altında kaldı.
    Kazada yaralanan 3 kadına ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan ve o esnada kazayı gören bir doktor yaptı. Ayak ve kollarında kırık tespit edilen kazazedeler ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
    Servis sürücüsü gözaltına alınarak kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.