|   | 
  • Öğretmenevine roketatarlı saldırı


    Öğretmenevine roketatarlı saldırı
    Cizre’de PKK’lılar tarafından Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na atılan roket yanında bulunan öğretmenevi binasına isabet etti. Olayda roket mermisinin patlamaması olası bir faciayı önledi.

    Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı gruplarla güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalar devam ediyor. PKK’lı teröristler, gece 23.30 sıralarında Alibey Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na roketatar attı.

     

    Ancak roketatar yanında bulunan öğretmenevinin bir odasına isabet etti. Şans eseri patlamayan roketatar büyük bir facianın yaşanmasına engel oldu. Roketatarın isabeti esnasında odada bulunan bir öğretmenin psikolojisinin bozulduğu ve binayı terk ettiği öğrenilirken, binada bulunan yaklaşık 150 öğretmen sabaha kadar uyumadı.

     

    Bu arada ilçede yaşanan çatışmalarda 18 yaşındaki Hacı Doğan adlı bir kişi hayatını kaybetti. 12 yaşında bulunan Abdullah Cilasun adlı bir çocuk yaralandı. Yaralanan Cilasun Gaziantep Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.