|   | 
  • Onların birer kahraman olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz


    Onların birer kahraman olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz
    LÖSEV Lösemili Çocuklar Köyü’nde gerçekleşen LÖSEV SPOR ŞENLİĞi’nde Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 20 lösemili çocuk azimleri ve kazanacaklarına inançları ile mücadelenin kurallarını yeniden yazdı.

    Kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser canavarına karşı savaş açan LÖSEV, hayata geçirdiği her etkinlik ile sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekiyor.

    Kanser ve lösemide farkındalığı en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen LÖSEV, her yıl düzenlediği spor şenlikleri ile atletizm, satranç, masa tenisi ve yüzme gibi branşlarda başarılı çocuklarını belirliyor. Dereceye giren çocukları ise harika bir ödül ve uluslararası bir gezi ve mücadele daha bekliyor. Seçimler sonucu alanında başarılı olan çocuklar her yıl Moskova’da düzenlenen ve LÖSEV olarak katılım gösterilen Onkoloji Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil ediyorlar.  Bu yılda 20 ülkenin katılımıyla Ağustosun ilk haftası düzenlenecek olan olimpiyatlarda 10 çocuk Türkiye’yi temsil edecek.

    “ONLARIN KAHRAMAN OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA HATIRLATIYORUZ”

    Lösemili Çocuklar Köyü’nde gerçekleşen etkinlik hakkında açıklama yapan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER:  “LÖSEV olarak Lösemi canavarını yenen çocuklarımızın spor ruhu ile büyümelerini, barış, dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı gibi birleştirici unsurları güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde çeşitli illerden gelen çocuklarımızı spor etrafında birleştirerek, onların birer kahraman olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.

    Seçmelere İzmir’den katılarak 3 farklı dalda yarışan Gizem K.; “Moskova’da ki olimpiyatlarda LÖSEV’i ve ülkemi temsil etmek istiyorum. Hala Lösemi tedavisi gören kardeşlerim için yarışacağım ve onlara umut olacağım.” dedi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.