|   | 
  • Orçun Topçu'ya ağır fatura


    Orçun Topçu'ya ağır fatura
    Mondi Melikşah Üniversitesi genel menajeri Orçun Topçu'ya, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'ndan ceza geldi.

     
    Ligin 8. haftasında Ankara'da oynanan Mamak Belediyesi Ankara DSİ - Mondi Melikşah Üniversitesi maçında, Orçun Topçu'nun hakemlerle yaşadığı diyalog pahalıya patladı. Disiplin Kurulu Topçu için, idari tedbirli olarak müsabakalara yönetici sıfatıyla katılmasını ve kulüple ilişkili görev yapmasını nihai karar verilinceye kadar yasakladı.
     
     
     
    Kuruldan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     
    20.11.2015 tarihinde Mamak Belediyesi Ankara DSİ - Mondi Melikşah Üniversitesi TBL müsabakası sırasında Mondi Melikşah Üniversitesi takımı genel menajeri Orçun Topçu'nun, hakemlere yönelik uygunsuz söz ve davranışlarda bulunması neticesinde diskalifiye edilmesi nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevki neticesinde, hakkındaki soruşturma devam ettiğinden nihai karar verilinceye kadar Disiplin Yönergesi'nin 39.1, 40/a ve 42. maddeleri çerçevesinde, idari tedbirli olarak müsabakalara yönetici sıfatıyla katılmasının ve TBF nezdinde kulüple ilişkili görev yapmasının yasaklanmasına oy birliği ile karar verildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.