|   | 
  • OSB'de 'Tasarımla Marka Sektör Mobilya' Toplantısı Yapılacak


    OSB'de 'Tasarımla Marka Sektör Mobilya' Toplantısı Yapılacak
    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB'de 'Tasarımla Marka Sektör Mobilya' adında bir toplantı düzenleneceğini bildirdi.

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB'de 'Tasarımla Marka Sektör Mobilya' adında bir toplantı düzenleneceğini bildirdi. 

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Bölgemizin katkı ve destekleri ile faaliyetlerini sürdüren Endüstriyel Tasarım Merkezi, kısa vadede sektörlere tasarım girdileri temin etmek, tasarım kültürünün gelişimine katkı sağlamak, sanayici ve tasarımcı dinamiklerini bir araya getirmek suretiyle gerekli koordinasyonu sağlama görevini üstlenmiş merkezlerimizden biridir.

    Bu çerçevede; Tasarım ofislerinin 'Mobilya Sektörü' ne tasarıma ilişkin son gelişme ve değişmelere ilişkin sunumlarını yapacakları 1.Organizasyonumuz, bu konuda ilgilileri tarafından bilinen seçkin uzmanlar tarafından gerçekleştirilecektir" dedi.

    Nursaçan, "Tasarımla Marka Sektör Mobilya ? adı altındaki toplantının 12 Kasım 2015 tarihinde OSB Konferans salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.