|   | 
  • Otobüste bulduğu cüzdanın sahibine sosyal medyadan ulaştı


    Otobüste bulduğu cüzdanın sahibine sosyal medyadan ulaştı

    Cüzdanını düşüren vatandaşı sosyal medya üzerinden bulan otobüs şoförü, içerisinde yaklaşık 2 bin lira bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek, "Biz insanlık görevimizi yaptık" dedi.Olay, merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobüs şoförü Emre Altınay, arkadaşıyla birlikte son turu atarak evine gitmek için harekete geçti. Otobüsün camlarını kapatmaya kalkan Emre Altınay, koltuğun üzerine düşmüş bir cüzdan buldu. Arkadaşıyla birlikte şaşkınlık yaşayan Altınay'ın aklına ilginç bir fikir geldi. Cüzdanın içindeki kimlik bilgilerini kontrol eden genç adam, cüzdanın sahibini sosyal medya üzerinden bulmak için harekete geçti. Cüzdanı otobüste düşüren Selim Yaldız'a sosyal medya üzerinden ulaşan Altınay, cüzdanı kendisinin bulduğunu, teslim etmek istediğini söyledi. Yüksek İhtisas Metro İstasyonuna gelen Altınay, içerisinde yaklaşık 2 bin lira para ile çeşitli kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek, insanlığın ölmediğini bir kez daha göstermiş oldu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.