|   | 
  • Otomobil ile Tır çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı


    Otomobil ile Tır çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
    Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde otomobil ile TIR'ın kafa kafaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

    Kaza, akşam saatlerinde Yahyalı ilçesi Dikme mevkiinde meydana geldi. Fatih Özcan idaresindeki 34 JN 5974 plakalı TIR ile Hacı Osman Elbüken yönetimindeki 38 D 3404 plakalı otomobil, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan eşi Elif Elbüken öldü, ismi henüz öğrenilemeyen oğulları ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 1 kişiyi Yahyalı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden karı-koca ise, otopsileri yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. TIR'ın sürücüsü Fatih Özcan da, gözaltına alındı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

    Kayseri’deki kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

     

    Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 2 kişinin kimlikleri belli oldu.
    Edinilen bilgiye göre, Yahyalı ilçesine bağlı Dikme Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında Hacı Osman E.'nin sürücüsü olduğu 38 D 3404 plakalı otomobil ile Fatih Ö.’nün kullandığı 34 JN 5974 plakalı tır çarpıştı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü Hacı Osman E. ile birlikte otomobilde bulunan Elif E. hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan 9 yaşındaki bir çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.