|   | 
  • Oyuncularımıza Helal Olsun


    Oyuncularımıza Helal Olsun
    Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

     Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, çok mutlu olduğunu belirterek, ?Kayseri şehrine, Erciyesspor taraftarlarına, başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bir hafta daha var ama ligde kalmayı bir hafta önce ilan ettiğimiz için mutluyum. Bazen şu konuşuluyor. Geriden gelmek avantajlı diye. Herkesten çok koşmalısınız ön sıralarda yer almak istiyorsanız. Bu kolay iş değil. Oyuncularımıza helal olsun. Onların hakkı büyük. Bursaspor?u da tebrik etmek lazım. Hiçbir iddiaları olmamasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Maçın son dakikası bile olsa golü attılar. Bizim stresimiz daha fazlaydı. Kulağımız haberlerdeydi. Çünkü bazen 1-0 veya 1-1?in yetmediği zamanlar olur. Hem sahada takımı kontrol etme hem de dışarıdaki haberi alma çok önemliydi. Erciyesspor çok önemli bir başarı aldı. İyi temeller atmak çok önemliydi. Bundan sonraki yapılanmanın iyi olması lazım. İnşallah bundan sonraki çalışmalar iyi olmalı. Erciyesspor şehrin tek takımı olacak planlama buna göre olmalı. Ayhan abiye kırgındım, soyunma odasına geldi ve tebrik etti. Bu çok önemli. Sağ iken birbirimizi desteklemek lazım. Herkese çok teşekkürler. Allah?a da şükürler olsun bize bu günleri gösterdi. 3 düşen takım var. Acıyı paylaşmak lazım. İleri ki yıllarda biz de düşebiliriz. Tamam mı devam mı? Önce şu coşkuyu yaşayalım. Ziya Eren başkan ile iyi anlaştık. Takım için mücadele ettik. Ziya başkan ile gönül bağım var. Kendisine çok güveniyorum artık top onda? dedi.
    Kayseri Erciyesspor kalecisi Gökhan ise çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "İstediğimizi aldık. 1-1 olduktan sonra gözler Elazığ maçına çevrildi. İstediğimizi aldık ve ligde kaldık. Çok mutluyuz? diye konuştu.
    Kayseri Erciyessporlu futbolcu Cenk Ahmet de güzel bir mücadele olduğunu ve ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

    BURSASPOR CEPHESİ
    Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül ise iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek ?Bu gün ligin gidişatını etkileyecek bir maçtı. Stresli başladılar. Bizim oyuncular da canla başla mücadele ettiler. Maçın genelinde çok net pozisyonlar bulduk. İlk yarıda hakemin iptal ettiği golü de sayarsak bugün kazanarak gitmemiz lazımdı. Gidişatı ilk yarı verilen karar etkiledi? dedi.
    Bursasporlu futbolcu Taşkın ise, ?Kayseri Erciyesspor için bu maçın önemi büyüktü. Sonuçta iyi mücadele ettik? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.