|   | 
  • Özden: 'Şu tabloda erken seçim kaçınılmaz'


    Özden: 'Şu tabloda erken seçim kaçınılmaz'
    AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden koalisyon çalışmaları ile ilgili olarak, "Eğer hükümet kurma çalışmaları bu şekilde devam edip, netice vermezse seçim kaçınılmaz gözüküyor" dedi.

     
    Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

    Son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendiren Özden, 
    "Şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Devletimiz bununla baş edecek güçtedir. Bunu önlemek için devletimiz ne gerekiyorsa yapacaktır" dedi.

    Koalisyon çalışmalarını da değerlendiren Özden, "Koalisyon çalışmaları ile ilgili biliyorsunuz komisyonlar kuruldu. Görevlerini yapıp çalışıyorlar. Başbakanımız koalisyon için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Sonucun ne olacağını görüşmelerin neticesi belirleyecek. Bunların neticelerine göre bir karar verilecektir. Eğer hükümet kurma çalışmaları şu tabloda netice vermezse seçim artık kaçınılmaz gözüküyor" ifadelerini kulandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.