|   | 
  • Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası Ödül Töreni İle Sona Erdi


    Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası Ödül Töreni İle Sona Erdi
    Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Bodrum'da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçıyla sona erdi.

    Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi ve özel kurumların destekleriyle Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyona final maçı ve ödül töreniyle sona erdi.
    Üç grupta düzenlenen şampiyonada A grubunun final maçında Sinop İş Okulul Spor Kulübü ile Bursa Hacı Mehmet Zorlu Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Final maçını 2-0 kazanan Sinop İş Okulu Spor Kulübü A grubu şampiyonu oldu. B grubunda Kayseri ZİÇEV, C grubunda ise Fethiye Özel Sporcular Kulübü final maçlarını kazanarak kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldu.
    Kategorilerinde ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyalarını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, odrum Belediyesi Meclis Üyesi Abdülmecit Poyraz ile kurum ve kuruluşların sorumluları takdim etti. Şampiyonada Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübüne ise şampiyonanın en centilmen takımı kupası takdim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.