|   | 
  • Özhaseki: PKK'nın 3 saatlik işi var


    Özhaseki: PKK'nın 3 saatlik işi var
    AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanları, teşkilat mensupları, bakan yardımcıları ve üst düzey yöneticilerin katıldığı bir toplantı düzenledi.

    Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı’na; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin yerel yöneticileriyle teşkilatları katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun da katıldığı 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

     

    Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı’nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 

     

    “Yerel Yönetimler’in, bakanlıklar ve ilgili kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliği yapmasını önemsiyoruz. Yerel Yönetimlerimizi birinci derecede ilgilendiren bakanlık ve ilgili kurumlardan; Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ile Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Bilmez 2. Bölge Toplantısına katılarak belediye başkanlarımızın taleplerini dinlediler. Bu talepler doğrultusunda belediyelerimizin istek ve önerileri en kısa zamanda değerlendirilecek. AK Parti siyaset anlayışı; yerel yönetimlere yeni bir soluk getirmiştir. AK Parti; insan merkezli politikalar üreterek, ayırt etmeksizin her kesimi kucaklayan bir siyaset anlayışı ile hizmet belediyeciliğinin öncüsü olmuştur.” değerlendirmesinde bulundu.

     

    "PKK’nın 3 saatlik işi var"

    HDP'li belediyelerin hiçbir hizmet üretmediğini ve işçi alımlarındaki kriterlerinin terör örgütü bağlantısı olduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki,

     

    "HDP'li belediyeler ne yol yapar ne yol açar. Yaptıkları tek şey yola çukur açmak. Bunların niyetleri iyi değil. Bunların hizmet etme derdi yok. Orada yaşayan insanlara hizmet etmeyi düşünmüyorlar. Güneydoğu'daki belediyelerde bütçe oluşturan kalemlere baktığımızda sadece devletin verdiği paralar var. Öz kaynaklarından ürettikleri hiç bir şey yok. HDP'li belediyeler devletin kendilerine gönderdiği parayı, taşeron işçiler üzerinden PKK'nın kamplarına gönderiyor" dedi.

     

    Bölgedeki sivil halkı korumak adına operasyon sürelerinin uzadığını belirten Özhaseki, “1 Kasım seçimlerinden sonra kurulan hükümet güçlü ve dirayetli bir şekilde PKK’nın üzerine sert bir şekilde gitti. 11 tane ilçede ve bir ilimizde bu mücadele yapıldı. Eğer istenseydi bu mücadele çok kısa sürede biterdi. Emin olun PKK'nın 3 saatlik işi var. Suriye'deki gibi vicdansız olsanız, topa tutarsınız her tarafı bir anda geçer gider. Bir tane militan kalmaz ortada. Ama orada masumların da canı yanar. Kadınlar, çocuklar gider. Bizim tercihimiz asla böyle olmaz." diye konuştu.

     

    Denizli’de yoğun ilgiyle karşılanan Özhaseki, “Bizleri Denizli’de misafir eden AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve bizleri bağrına basan Denizli halkına teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Doğrucu Davut

      Ağır küfür ederim ama değmez. 3 saatte bitirirmiş..

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.