|   | 
  • Özhaseki, PKK'yı sert ifadelerle eleştirdi


    Özhaseki, PKK'yı sert ifadelerle eleştirdi
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, terör örgütü PKK’yı sert bir dille eleştirerek, “Afrika’daki en vahşi kabileler arasında bile böyle bir adi, şerefsiz bir yapı kalmadı” dedi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Milli Mücadele Sergisi’nin açılışında konuştu. Terör örgütü PKK’nın vatandaşlara zulmettiğini söyleyen Özhaseki, Türkiye’nin kalkınmasını ve büyümesini istemeyenlerin olduğunu kaydetti.

     

    Özhaseki, “Bugünkü mücadelede bölücü eşkıya var. Ülkenin bir bölgesinde özellikle terörü tırmandırarak, bin bir türlü hesaplar yaparak ülkemizden bu toprak parçasını koparabilmek için büyük hesaplar yapılıyor. Zannetmeyin ki orada 3-5 tane çapulcu var. Hayır, arkasında bir sürü dış güç var. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen güçler var. Dışarıdan destekli bir takım sıkıntılar var. Onların sayesinde bugüne kadar sürdürdüler. 7 Haziran seçimleri gelirken istediler ki, özellikle güçlü bir iktidar olmasın. Kim olursa olsun ama güçlü bir iktidar olmasın. A partisi veya B partisi, hiç önemli değil. Koalisyon olsun istediler. Koalisyonlarda pazarlık yapmak kolaydır, ciddi ve dirayetli bir tavır ortaya konulamaz. İkincisi, terörü biz tırmandırırız, insanları canından bezdiririz, yıldırırız, herkese lanet olsun dedirtiriz sonrada elimize geçirdiğimiz belediyeler ile öz yönetim ilan ederiz. Öz yönetim ilan ettikten sonra kendimiz orada oldu-bittiye getirerek bir muhtariyet kurarak bölücülüğe giden ilk adımı atmış oluruz. Bütün bunları düşündüler. İçeriden ve dışarıdan da çok destek gördüler” ifadelerini kullandı.

     

    "Bu olayların üzerine güçlü bir şekilde gidildi" diyen Mehmet Özhaseki, “12-13 yerde düşündükleri ve hesapladıkları bu olan tutmadı. Şimdi ülkemizin sadece 2 yerinde bunlar kaldı. Sıkıştılar ve daraldılar. Bir takım terör hadiseleri ile halen insanları daraltmak için eylemlere devam ediyorlar. Allah’ın izniyle bu iş bitecek. Oraya çok sık giden biriyim ve oradaki yeni yapılanmanın içerisinde de yer alıyorum. O yüzden oradaki olaylara şahidim. Emin olun, yaptıkları insanlığa sığacak şeyler değil. Dünyada bunun gibi bir terör örgütü de kalmadı. Afrika’da ki en vahşi kabileler arasında bile böyle bir adi, şerefsiz bir yapı kalmadı. Yaptıkları kalleşliklerin haddi ve hesabı yok” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.