|   | 
  • Özhaseki Ufuktaki Kayseri'yi Açıklıyor


    Özhaseki Ufuktaki Kayseri'yi Açıklıyor
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yarın (15 Ocak 2014 Çarşamba) düzenleyeceği programla 'Ufuktaki Kent Kayseri' vizyonunu açıklayacak.

     Fuar Kültür Park Dünya Ticaret Merkezi'nde yarın saat 18.30'da başlayacak programa, Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarından 3 bini aşkın temsilci davet edildi. 

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki 2009 yılında ilkini gerçekleştirdiği 'Ufuktaki Kent Kayseri' programı ile 10 farklı başlıkta Kayseri ile ilgili projelerini ortaya koymuş ve ardından bunları hayata geçirmişti.
    Başkan Özhaseki şimdi bu programının ikincisiyle Kayseri'yi geleceğe taşıyacak yeni projeleri kamuoyuna tanıtacak. Kayseri ve Türkiye'de ses getirecek projelerin açıklanacağı toplantı yarın saat 18.30'da Kayseri Dünya Ticaret merkezi'nde başlayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.