|   | 
  • Paraşütcü otomobile çarptı


    Paraşütcü otomobile çarptı
    Paramotor (motorlu yamaç paraşütü) ile uğraşan bir sporcu, iniş sırasında park halinde olan otomobile çarptı. Paraşütçü kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

     
    Kahramanmaraş?ta paramotor (motorlu yamaç paraşütü) yapan sporcu, iniş sırasında park halinde olan otomobile çarptı. Paraşütçü kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

    Kahramanmaraş?ın Elbistan ilçesinde motorlu yamaç paraşütü ile Pınarbaşı mesire alanında antrenman yapan 42 yaşındaki sporcu Tahir Altay, iniş sırasında kontrolünü kaybetti yere çakıldı. Düşme anında yerde park halinde olan otomobile de çarpman Altay, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı paraşütçünün kask kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi. Paraşütçünün yere düştüğünü gören vatandaşlar ise, sporcuya yardıma koştu. Kaza sonrası burnu bile kanamayan paraşütçü Altay, meydana gelen hasarı da üstlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.