|   | 
  • Pazarın zam rekortmeni 'Limon' oldu


    Pazarın zam rekortmeni 'Limon' oldu
    Yaz aylarının gelmesi ile beraber vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği semt pazarı tezgahlarında, kilo fiyatı 6 TL’den 10 TL’ye çıkan limon zam rekortmeni oldu.

    Pazar fiyatlarında kışın artışların normal olduğunu söyleyen Pazarcı Metin Oruç, "Pazar fiyatlarında her sene olduğu gibi kurbandan sonra biraz düşüş oluyor. Her zaman düşüş var ama kışın biraz yükseliyor fiyatlar. Yazın çok uygun. Sebzeler bahçeden çıktığı için, salatalık 2 TL, domates 2 TL, biber 3 - 4 TL arasında değişiyor, patlıcan 2 TL, fiyatlarımız markete oranla çok normal. Müşterilerden bazen kızan oluyor ama genel olarak müşterinin durumu iyi. Biz iyi olursak müşteride iyi oluyor ama genel olarak alttan alan biz oluyoruz” dedi.
    Pazarcı Mehmet Orhan ise, "Satışlarımız şuanda düşük ama buna da şükür. Müşterilerimiz de gelmeye devam ediyor. Şuanda zam şampiyon limon, 6 - 7 TL idi bir anda 10 TL oldu. Müşteriler 1 kilo alıyorsa yarım kiloya düşürdüler. Şu sıralar taze limon çıkmadığı için eldeki limonlar pahalandı. Ürünlerimiz güzel. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile gelip alabilirler” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.