|   | 
  • Perakende satış hacmi arttı


    Perakende satış hacmi arttı
    Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2015 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %0,7 arttı.

     
    Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2015 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %0,7 arttı. Aynı ayda; gıda, içecek ve tütün satışları %1,7 arttı, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %0,2 azaldı, otomotiv yakıtı satışları ise %1,2 arttı.

    Gıda dışı sektörlerin bir önceki aya göre değişimi incelendiğinde; bilgisayar, kitap ve iletişim aygıtları satışları %2,5 arttı, elektrikli eşya ve mobilya satışları %5,3 azaldı, tekstil, giyim ve ayakkabı satışları %0,1 arttı, tıbbi ürünler ve kozmetik satışları %1,6 arttı, posta veya internet üzerinden satışlar ise %2,1 arttı. 


    Perakende satış hacim ve ciro endeksleri, Mayıs 2015





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.