|   | 
  • Pınarbaşı'da Engelli Çocukların Mutlu Günü


    Pınarbaşı'da Engelli Çocukların Mutlu Günü
    Engelliler haftası nedeni ile Pınarbaşı Kaymakamlığı engelli çocuklara farklı bir gün yaşattı.Pınarbaşı Öğretmenevinde, Pınarbaşı Kaymakamlığının düzenlediği programda engelli çocuklar, hazırlanan birçok etkinlikle çok mutlu...

    Engelliler haftası nedeni ile Pınarbaşı Kaymakamlığı engelli çocuklara farklı bir gün yaşattı.

    Pınarbaşı Öğretmenevinde, Pınarbaşı Kaymakamlığının düzenlediği programda engelli çocuklar, hazırlanan birçok etkinlikle çok mutlu bir gün yaşadıklarını şarkılarla ifade ettiler.

    Programa Pınarbaşı ilçe kaymakamı Kamil Aksoy, Sarız ilçe kaymakamı Mustafa Mendeş, Pınarbaşı Belediye başkanı Dursun Ataş, İlçe Müftüsü Reşat Üstün kurum müdürleri, engelli öğrenciler ve velileri katıldı.

    PINARBAŞI ENGEL TANIMIYOR yazılı yaş pastayı heyecanla kesen çocuklar Kaymakam Kamil Aksoy'dan oyuncaklarını alırken çok mutlu oldukları gözlendi.

    Pınarbaşı Hasan Tahsin Önalp İlkokulu özel eğitim öğretmeni Seda Akin Öğrenci velilerine yaptığı konuşmada, "Bugün özel bireylerimizin özel dünyasını hep beraber yaşayalım istedik. Onların varlığını dünyaya ve insanlara fark ettirmek anlamında Kaymakamlığımızın düzenlediği bu güzel güne katılmak istedik. Güzel bir çalışma oldu. Hep birlikte pastalar kestik, şarkılar söyledik. Biz çok eğlendik umarım onlarda çok eğlenmiştir" diye konuştu.

    Şehit Sezer Güneş İlkokulunda özel eğitim öğretmeni Feyzanur Kadıoğlu. Yaptığı konuşmada? Biz bu günde onları anlayabilmek, onları mutlu edebilmek amacı ile burada toplandık. Çok özel çok farklı bir gün oldu. Hediyelerin verilmiş olması onları heyecanlandırdı. Öğretmenim çok heyecanlıyız diyerek geldiler. Bizlerde bugün çok mutluyuz.? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.