|   | 
  • PKK kaçırdığı muhtarı diri diri yaktı!


    PKK kaçırdığı muhtarı diri diri yaktı!
    Mardin Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Acu, PKK mensupları tarafından kaçırıldıktan sonra canlı canlı yakıldı.

    Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Acu evinden ayrıldıktan sonra saat 18.00 sıralarında yolda bölücü terör örgütü tarafından durdurularak kaçırıldı ve aracı gasp edildi.

     

    Saat 23.30 sıralarında ise Bahçebaşı Mahallesine 3-4 km mesafede eski Savur yolu üzerinde, Mehmet Acu’ya ait yanmış bir araç ve içerisinde yanmış şekilde bir insan cesedi bulundu. Yanan aracın arka tarafında asfalt üzerine sprey boya ile “PKK YP” yazıldığı görüldü. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. 

     

    Acu’nun naaşı, otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.