|   | 
  • Radisson Blu Hotel, Kayseri'de 200 Kişiye İstihdam Sağlayacak


    Radisson Blu Hotel, Kayseri'de 200 Kişiye İstihdam Sağlayacak
    Kayseri?de inşaatı devam eden 21 katlı 243 odalı Radisson Blu Hotel Kayseri gelecek yılın ilk çeyreğinde hizmete girecek. Otel, hizmete girmesiyle birlikte 200 kişiye doğrudan bin kişiye ise dolaylı olarak istihdam imkanı oluşturacak.

    Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Mehmet Mülayim, inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan otel binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Müdür Mehmet Mülayim, inşaat çalışmasının hızla devam ettiğini ve 2014 yılının ilk çeyreğinde otelin hizmete gireceğini söyledi. Mülayim, Artaş Grubu?nin iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından inşasına başlanan otelin 21 katlı, 243 oda ve 8 toplantı salonunda oluştuğunu belirterek, şu bilgileri verdi; ?Otelimizde 3 restoran bulunuyor. Panoramik şehir manzarasına ve Erciyes dağına hakim çatı katında lüks bir restoran yer alacak. 800 metrekarelik balo salonu bulunan otelde toplam bin 400 metrekarelik toplantı salonları yer alıyor. Şehir merkezinde yer alan otelimizin Kayseri turizmine de önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.?

    Mehmet Mülayim, otelin hizmete girmesiyle birlikte 200 kişiye istihdam sağlanacağını ifade ederek, ?Aslında bu 200 çalışanımız doğrudan istihdamdır. Bunun dışında otelimizin ihtiyaçlarını karşılama adına yapacağımız alış verişte önemlidir. Genelde taze ürünleri otelimize alıyoruz. Bunun içinde biraz seçiciyiz ama şehir esnafından bu alış verişimiz olacak. Ben inanıyorum ki, otelimiz dolaylı olarak en az bin kişiye istihdam sağlayacaktır? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.