|   | 
  • Ramazan Geldi, Etkinlikler Hız Kazandı


    Ramazan Geldi, Etkinlikler Hız Kazandı

    Ramazan ayının gelmesiyle birlikte başta belediyeler olmak üzere alışveriş merkezleri ve bazı diğer kuruluşlar tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar için ayrı bir sosyal-kültürel aktivite haline geldi.

    Son yıllarda giderek artan Ramazan etkinliklerinde her yıl olduğu gibi bu yılda başı Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ramazan Etkinlikleri çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda Mimarsinan Parkı’nda açık alanda gerçekleştirilen organizasyon, bu yıl yağışlar göz önünde bulundurularak tıpkı ilk yıllarda olduğu gibi Fuar alanındaki Dünya Ticaret Merkezi’ne alındı.

    2 Haziran’a kadar devam edecek olan etkinliklerde konserler, dinletiler, söyleşiler ve gösterilerin yanı sıra kitap satış, yeme içme ve hediyelik eşya alışveriş standları da yer alıyor.

    Büyükşehir Belediyesi DTM’deki Ramazan etkinliklerinin yanısıra hazırlamış olduğu gezici ekip ile de şehrin değişik semtlerinde ve ilçelerde gösteriler gerçekleştiriyor.

    KOCASİNAN MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

    Kocasinan Belediyesi de bölgesinde yaşayan vatandaşların farklı ve keyifli bir Ramazan akşamı yaşaması için her akşam bir mahallede etkinlik gerçekleştiriyor.

    Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz’ün yanı sıra çeşitli eğlenceler ve musiki gösterilerinin yer aldığı etkinliğe başta çocuklar olmak üzere mahalle sakinleri büyük ilgi gösteriyor.

    TALAS BELEDİYESİ’NDEN SAHURDA ÇAY-SİMİT-PEYNİR İKRAMI

    Talas Belediyesi de Jandarma karşısı Talas Spor Salonu’nun yanına kurduğu etkinlik alanıyla bölge sakinlerinin Ramazan akşamlarına renk katmayı amaçlıyor.

    Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde musiki konserlerinin yanı sıra, söyleşiler, dinletiler ile çocuklar için oyun ve eğlenceli gösteriler düzenleniyor.

    Talas Belediyesi ayrıca sahurda çorba ve çay-simit-peynir ikramında bulunuyor.

    AVM’LER DE ETKİNLİK YARIŞINDA

    Belediyelerin yanı sıra alışveriş merkezleri de düzenledikleri Ramazan etkinlikleriyle vatandaşların ilgisini çekmeye çalışıyor.

    Kayseri’deki belli başlı AVM’lerin hemen hepsinde her akşam çeşitli gösteriler ve mini konserler düzenleniyor.

    Buradaki etkinliğe katılan vatandaşlar ise hem alışveriş yapmanın hem de Ramazan etkinlikleriyle farklı bir akşam yaşamanın keyfine varıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.