|   | 
  • Raylı sistem ek güzergahında çalışmaların yüzde 80'i tamamlandı


    Raylı sistem ek güzergahında çalışmaların yüzde 80'i tamamlandı
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki aralıksız devam eden raylı sistem çalışmalarını yerinde inceledi.

     Başkan Özhaseki, çalışmalarla ilgili Ulaşım Daire Başkanı Arif Emecen ve diğer yetkililerden bilgiler aldı. Özhaseki, raylı sistemdeki ek güzergah çalışmalarının da yüzde 80 oranında tamamlandığına dikkat çekti. 

    Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Raylı Sistem Projesi'nin İldem ve Erciyes Üniversitesi hatlarındaki çalışmalar süratli bir şekilde devam ediyor. Başkan Mehmet Özhaseki, 30 Ağustos kavşağında yapılan çalışmaları yerinde gördü ve çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Saat 22.30 sıralarında 30 Ağustos kavşağına gelen Başkan Özhaseki çalışanlara tatlı ikram etti ve "Allah kaza bela vermesin." temennisinde bulundu.

    Başkan Özhaseki, burada Ulaşım Daire Başkanı Arif Emecen'den hem 30 Ağustos kavşağındaki çalışmalar, hem de İldem ve Üniversite hatlarındaki son duruma ilişkin bilgiler aldı.

    30 Ağustos kavşağındaki çalışmaların 15 Eylül'e kadar bitirileceğini belirten Başkan Özhaseki, bu tarihten sonra kavşağın trafiğe açılacağını söyledi. Başkan Özhaseki ayrıca İldem ve Üniversite hatlarındaki çalışmalarda yüzde 80'lere gelindiğini ve yılbaşında hatlara enerji vermeyi planladıklarını kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.