|   | 
  • Rıza Çalımbay’ın Fenerbahçe şanssızlığı!


    Rıza Çalımbay’ın Fenerbahçe şanssızlığı!
    Süper Lig’de yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek olan DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibe karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 39 maçta sadece 10 galibiyet sevinci yaşadı.

    Süper Lig’in 20. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’da deneyimli Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın, rakibine karşı şansı tutmuyor.
    Çalımbay, kariyerinde 12 farklı takımın başında Fenerbahçe’ye karşı mücadele etti. Deneyimli hoca Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor ile Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 39 resmi maçın sadece 10’unu kazanabildi. Bu maçlarda sarı-lacivertliler, Çalımbay’ın takımlarına karşı 23 galibiyet elde ederken, 6 maç ise beraberlikle sona erdi.

    Çalımbay’ın 40. randevusu
    Deneyimli Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı 40. randevusuna çıkacak. 23 puanla 12. sırada yer alan Sivasspor, 38 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi hedefliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.