|   | 
  • Robert Pattinson corona virüse yakalandı


    Robert Pattinson corona virüse yakalandı
    Ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson corona virüse yakalandığı açıkladı. Bilindiği üzere son olarak yeni başrol olarak karşımıza çıkacak olan Batman filminin oyuncusu olması nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklandı.

    Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'ın koronavirüs olduğu duyuruldu. Bir çok filmde rol alan Pattinson, Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuk kariyerine Vanity Fair isimli yapımla başlayan aktör, Batman filminde başrol olarak yer almıştı.

    ROBERT PATTİNSON KİMDİR?

    Robert Douglas Thomas Pattinson 13 Mayıs 1986, Londra'da dünyaya geldi. Pattinson Londra, İngiltere'de doğdu. Babası, Richard, Amerika'dan araç ithal ediyordu. Annesi Clare ise bir modellik ajansında çalışmaktaydı. Ayrıca Pattinson'ın Lizzy Pattinson ve Victoria Pattinson adında iki ablası vardır. 12 yaşına kadar Tower House School'da okudu. Buradan ayrılınca eğitimine The Harrodian School'da devam etti.

    Barnes Theatre Company'de amatör tiyatroya dahil oldu. Buraya dahil olduktan sonra Guys and Dolls oyununda küçük bir rol aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.