|   | 
  • Robert Prosinecki'den istifa sinyali


    Robert Prosinecki'den istifa sinyali
    Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, Turgutluspor’a 2-1’lik yenilginin ardından, "Bu yenilginin tabii de sonuçları olacaktır. Başkanımız ve yöneticilerimizle konuşacağız ve verdiğimiz kararı herkesle paylaşacağız" dedi.

    Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, Turgutluspor’a 2-1’lik yenilginin ardından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Prosinecki, çok fazla konuşmak istemediğini ancak kulüp ile görüşeceğini söyledi. Prosinecki, “Kulübümüz ve bizim için ağır bir mağlubiyet oldu. 3. Lig ekibine karşı mağlup oluyorsunuz, bunun tabii ki de sonuçları olacaktır. Bununla alakalı da gereken konuşmalar yapılacak, kulüple alakalı konuşacağız, kulüpteki yöneticilerimiz ve başkanımızla. Ondan sonra zaten hızlı bir şekilde verilen kararı, verdiğimiz kararı herkese paylaşacağız” dedi.

    “Fazla konuşmanın manası yok”
    Maçla ilgili çok söylenecek bir şeyin olmadığını da ifade eden tecrübeli teknik adam, "Pozisyonlarımız var mıydı, vardı ama baktığınızda yine bireysel hatalardan dolayı bir tane gol yiyoruz. Ondan sonrasında ise 1-1’i buluyoruz. İkinci golle de top bizdeyken, kornere atıyoruz. Korner oluyor ve kornerden gol yiyoruz. Fazla konuşmanın manası yok. Çünkü baktığınızda öne geçmeyi de hak etmedik maçta” ifadelerini kullandı.

    “Kulüple konuşmam gerekiyor bazı şeyleri”
    İstifa edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruya da cevap veren Prosnecki, “Yani size bir şeyler açıklamalıyım tabii ki de kulüple konuşmam gerekiyor bazı şeyleri, ondan sonrasında durumumuza bakacağız” diye konuştu.

    İbrahim Cezayir: “Gerçekten hak ederek muhteşem bir oyun oynadılar”

     

    Turgutluspor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, Denizlispor’u 2-1 yendikleri maçın ardından oyuncuları tebrik ederek, “Oyuncular inancın kuru bir sözcük olmadığını eyleme dönüştürerek bizlere gösterdi. Gerçekten hak ederek muhteşem bir oyun oynadılar” dedi.
    Ziraat Türkiye Kupası 4. tuunda Turgutluspor deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Teknik Direktör İbrahim Cezayir basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Üst çıktıklarının kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Cezayirli, “Öncelikle oyuncularımı gönülden kutluyorum. Gerçekten hak ederek muhteşem bir oyun oynadılar. Aynı şekilde Denizlispor’da çok güzel mücadele etti. Onlar da maçı kazanmak için iyi bir oyun oynadılar. Bence bugün seyirciler çok şanslıydı ve güzel, keyifli bir maç izlediler. Tabii bizim için bir üst tura geçmek ayrı bir anlam kazandırdı. Oyuncularıma maç öncesinde de Turgutluspor’da lojistik ve tesis olarak Süper Lig takımı yakın bir sürede olur diye onlara da gerekli açıklamaları yaptık. Onlar da sağ olsunlar inancın kuru bir sözcük olmadığını eyleme dönüştürecek çok önemli bir kavram olduğunu bizlere mücadelesiyle gösterdiler” diye konuştu.

    “Oyuncularımı gerçekten yürekten kutluyor ve Denizlispor’a başarılar diliyorum”
    Oyuncuları tebrik eden Cezayirli, ligdeki maçlara odaklandıklarını söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Gerçekten çok mutluyuz ve güzel bir mücadeleyle bir üst tura çıktık. Hafta sonu oynayacağımız önemli bir maç var. Bu dakikadan sonra Eyüpspor maçına hazırlanarak ligimize iyi konsantre olup yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı gerçekten yürekten kutluyor ve Denizlispor’a başarılar diliyorum.”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.