|   | 
  • Rus milyarderin yatı Kuşadası’nda 23 tanker yakıt aldı


    Rus milyarderin yatı Kuşadası’nda 23 tanker yakıt aldı
    Kuşadası Körfezi açıklarında demirleyen Rusya'nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov'a ait 144 metre uzunluğundaki 'Ocean Victory' isimli mega yat, 23 tanker yakıt alımı yaptı.

    Ege Denizi’nde eşi ve çocuklarıyla birlikte tatil yapan Rus iş adamı Viktor Rashnikov'a ait dev yat 'Ocean Victory', yakıt almak için öğle saatlerinde Kuşadası Limanı’na yanaştı. Dün Kuşadası’na gelen ve geceyi Kuşadası açıklarında geçiren ve 50 mürettebatı bulunan 300 milyon dolar değerindeki 8 katlı yata Kuşadası Limanı’nda öğleden sonra yakıt ve yiyecek ikmali yapıldı. Akaryakıt deposu yaklaşık 2 milyon 500 bin liralık, toplam 518 ton yakıt alabilen yat için 23 tanker sıraya girdi. Yakıt ve yiyecek ikmalinden sonra Rus milyardere ait yatın gece geç saatlerde personeli ile birlikte Yunanistan'ın Pire Limanı’na hareket edeceği öğrenildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.