|   | 
  • Saadet Partisi milletvekili adayları KGC'yi ziyaret etti


    Saadet Partisi milletvekili adayları KGC'yi ziyaret etti
    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) Saadet Partisi milletvekili adayları ziyaret ederek Başkan Veli Altınkaya ile görüştü.

    24 Haziran seçimlerinde partilerin adaylarının belli olduktan sonra kendilerine ilk ziyareti yapan Saadet Partisi'ne teşekkürlerini ileten KGC Başkanı Veli Altınkaya; Mahmut Arıkan ve diğer adaylara çalışmalarında başarılar diledi. 

    Saadet Partisi eski il başkanı ve 1. sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan ise ziyarette yaptığı konuşmada kutuplaşma ve ötekileştirme gibi toplumda bir tehlike gördüklerini ifade ederek; "Yeni bir seçim dönemine girdik, Ramazan ayının ortasına yaklaşıyoruz. 24 Haziran’daki seçimlerin hayırlara vesile olmasını Allan’tan temenni ediyorum. Kritik bir süreçten geçiyoruz, merhum Erbakan Hocamızın; ‘Her seçim mühimdir, şimdiki seçim bu zamana kadar yapılan seçimler içerisindeki en mühimi olur’ diye bir ifadesini kullanırdı. Güzel bir cümle, her seçim biraz daha kritik bir süreç yaşıyoruz. Saadet Partisi vekil adayları olarak kutuplaşma tehlikesi ile karşı karşıya olduğumuzu düşünüyoruz. Toplumda çok hızlı bir şekilde ötekileştirme durumu söz konusu. ‘Benden değilsen rakipsin’ gibi bir algı söz konusu. Geçtiğimiz ülkede bir üniversite tarafından yapılan açıklamada toplumun yüzde 65’inin kendisi gibi düşünen siyasi partileri düşman gibi gören bir toplum haline geldiğimizi gördük. Yine yüzde 65’lik kesimin kendi çocuğunun bir başka partili ailenin çocuğuyla oynamasını istemediği bir toplum haline geldiğini düşündük. Allah korusun bir Libya, Irak, Suriye bu noktaya gelmesindeki en büyük sebep içerisindeki kutuplaşma. Biz oturup konuşulması gerektiğini düşünüyoruz, geçtiğimiz hafta çok acı bir hadise yaşandı Kudüs’te, 65 tane güzel insan katledildi. Dün ekonomik olarak çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Öyle bir noktaya geldik ki ‘dolar biraz artsın da iktidar gitsin’ diyen bir kitle vardı. ‘Bir dönem daha devam etmezsek dolar düşmez’ şeklinde konuşan bir grup vardı. Biz bunun her ikisini de kabul etmiyoruz. Bu tip durumlarda bir araya gelinmeli, konuşulmalı. Bu gemi batarsa hepimiz batarız" dedi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.