|   | 
  • Saadet Partisi'nden ilginç seçim çalışması


    Saadet Partisi'nden ilginç seçim çalışması
    Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmasında, vatandaşlara şerbet ikram edilerek seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.


    Kent meydanında düzenlenen etkinlikte, stant açan parti üyeleri vatandaşlara şerbet dağıttı ve partilerinin seçim beyannamesi hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

    Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çalışma hakkında bilgiler veren SP Kayseri İl Karargah Başkanı Abdullah Öztürk, ?Şuan ülkenin içinde bulunmuş olduğu sıkıntılardan kurtulması adına bugün burada yapmış olduğumuz organizasyonumuz ile vatandaşlarımızın kaçan ağız tadını tekrardan yerine gelmesini istedik. 

    Önümüzdeki seçimlerin ülkemiz için hayır olması adına yaptığımız organizasyondur. İnşallah bu vesileyle ülkemizin ağzının tadı tekrardan eskisi gibi yeniden ağız tadıyla ülke refah içerisine kavuşmuş olur umudunda ve duasında da bulunmak istiyoruz? dedi.

    Öztürk, ?Burada 9 gün boyunca sürecek olan bu çalışmamız ortalama bin kişi üzerinden devam edecek bu çalışmamızla birlikte aynı zamanda burada seçim beyannamemiz ile alakalı arkadaşlarımız çeşitli çalışmalarını yürütecekler.

    Vatandaşın genel manada her zaman partimize bir teveccühü olmuştur. Bu teveccüh de aynı şekilde devam ediyor. Vatandaştan biz şuana kadar hiçbir tepki görmedik. Bundan sonra da bir tepki görmeyeceğimizi biliyoruz. Bu ülkeye hizmet etmiş olan davanın üyeleriyiz? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.