|   | 
  • Samet Aybaba: "Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz"


    Samet Aybaba:
    Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncularını mücadelelerinden olayı tebrik ederek, "Aldığımız puan oyuncularımızı 1 adım öte itecektir. Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz" dedi.

    Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "İlk yarıda çok kötü oynadık. Çok kötü başladık. Rakibimize çok net pozisyonları verdik. Biz bir tane pozisyona girdik. Penaltıdan sonra tamamen düşündüğümüz şeyler başladı. 10 kişi ile çok iyi savunma yaptık. Bütün topları biz vurduk. Sakatlanan oyuncularımız oldu. Lung ilk yarı çok kurtarış yaptı. Aldığımız puan oyuncularımızı 1 adım öte itecektir. Çok çalışmamız lazım. Puan için oyuncularımı kutluyorum. 10 kişi ile mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz" diye konuştu.

    Mustafa Tokgöz: “Bu 1 puan Samet Hoca'nın bize hoş geldin hediyesi oldu”

     

    Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, “Bu 1 puan Samet Hoca'nın bize hoş geldin hediyesi oldu” dedi.
    Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Müsabakanın ilk yarısında Galatasaray’ın üstün oynadığını vurgulayan Tokgöz,
    “İkinci yarı 10 kişi kalınmasına rağmen alınan 1 puan gerçekten Kayserispor için çok ciddi değerli bir puandı. Bu 1 puan Samet Hoca'nın bize hoş geldin hediyesi oldu. Aynı zamanda ben takımıma, hocamıza, teknik ekibimize hepsine teşekkür ediyorum. Kayseri’de tek başına büyük bir kulübün başkanlığını yapan değerli başkanımız Berna Gözbaşı Başkanımıza 3 puan hediye etmek isterdik, o kahramana 3 puan yakışırdı ama 1 puan hediye edebildik. Tüm Kayserispor camiasına hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah ilerleyen maçlarda Samet Hocamız'la birlikte 3 puanlı maçlar alır ve önümüze bakarız” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.