|   | 
  • Samet Aybaba: "Mükemmel bir takım olduk"


    Samet Aybaba:
    Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-0'lık Tuzlaspor galibiyeti sonrası, "Oyuncularım takım içindeki dayanışmayı öğrendi. Mükemmel bir takım olduk" dedi.

    TFF 1. Lig'in 32. haftasında Tuzlaspor sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Mücadele 3-0 Adana Demirspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Oyuncularımla gurur duyuyorum, son haftalarda inanılmaz mücadele ediyorlar. Hepsi istekli, hepsi coşkulu. Her maçı final maçı görerek buralara geldik. Önümüzde böyle iki maç daha var. Kazanıp grubun lideri olmak istiyoruz. Oyuncularım takım içindeki dayanışmayı da öğrendi. Mükemmel bir takım olduk. Maçlar da bunu gösteriyor. Müthiş işler yapıyoruz" dedi.

    Alpaslan Uysal: "Eksik kadro ile iyi mücadele ettik"

     

    Tuzlaspor Teknik Direktörü Alpaslan Uysal, 3-0'lık Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası, eksik kadroya rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.
    TFF 1. Lig'in 32. haftasında Tuzlaspor sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Mücadele 3-0 Adana Demirspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından Tuzlaspor Teknik Direktörü Alpaslan Uysal, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Biz de sakatlıklar neden ile eksik kadro ile gelsek de iyi mücadele ettik. Kalan iki maçımınız bitirip sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlara başarılar dilerim" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.