|   | 
  • Şampiyon Melikşah Üniversitesi


    Şampiyon Melikşah Üniversitesi
    Ünilig Erkekler Basketbol finalinde muhteşem bir geri dönüşe imza atan Melikşah Üniversitesi kupanın sahibi oldu.


    Ünilig Erkekler Basketbol finalinde muhteşem bir geri dönüşe imza atan Melikşah Üniversitesi kupanın sahibi oldu.

    Basketbola yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Melikşah Üniversitesi bir şampiyonluk daha elde etti. Samsun?da düzenlenen şampiyonada Beykent Üniversitesi ile adına yakışır bir final sergileyen temsilcimiz ilk yarısını 49-37 geride kapattığı maçı 72-78?lik skorla kazanmayı başardı. Bu sonuçla beraber Şampiyon Melikşah Üniversitesi olurken Beykent Üniversitesi ikinci oldu.

    Maç sonrası konuşan Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Necip İpek: ?Şampiyon olacağımıza sonuna kadar inanıyordum. Maç içinde terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Şampiyonluğumuz Kayserimize armağan olsun? diye konuştu.

    Ünilig Erkeklerde turnuvanın enleri de belli oldu. Melikşah Üniversitesi?nde Franch Yangue turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, Berkay Genç ise Blok kralı oldu. 

    Basketbol Erkekler?de bronz madalyanın sahibi ise Zirve Üniversitesi?ni 68-72 mağlup eden Turgut Özal Üniversitesi oldu.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.