|   | 
  • Samsung, 2020'den önceki Telefonlara yeni Güncelleme vermeyecek!


    Samsung, 2020'den önceki Telefonlara yeni Güncelleme vermeyecek!
    Samsung, 2020 ve önceki yıllarda üretilen bazı akıllı telefonlarına Android 14 güncellemesi sunmayacak.

    Bu karar, Samsung'un Android güncellemelerinde Google ve Apple gibi rakiplerinin gerisinde kaldığı eleştirilerine neden oldu.
     
    Samsung, 2021 yılında tüm amiral gemisi ve belirli orta sınıf telefonları için 4 yıl Android güncelleme taahhüdü vermişti. Ancak bu taahhüt, 2020 modellerini kapsamıyor. Bu nedenle, popüler bazı modeller artık Android 14 güncellemesi almayacak. Bu modeller arasında Galaxy S20 serisi, Galaxy Note 20 serisi, Galaxy A51/A51 5G, Galaxy A71/A71 5G ve Galaxy Z Flip bulunuyor.
     
    Samsung'un bu kararı, kullanıcılar arasında memnuniyetsizliğe yol açtı. Özellikle Apple'ın iOS güncellemerini 6-7 yıla kadar sürdürdüğü göz önüne alındığında, Android kullanıcıları daha uzun süreli güncelleme desteği talep ediyor.
     
    Haber: Talha Murat Sürmen



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.