|   | 
  • Sarız'ı Büyütecek Gücümüz Var


    Sarız'ı Büyütecek Gücümüz Var
    30 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine girecek ilçeleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bu seferki durağı Sarız oldu.

     Sarız'da sıcak bir şekilde karşılanan ve büyük ilgi gören Başkan Özhaseki, ilçe esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü ve "Sarız Büyükşehir ile Buluşuyor" toplantısına katılarak projelerini açıkladı. Başkan Özhaseki Büyükşehir Belediyesi'nin Sarız'ı büyütecek hizmetleri yapacak güçte olduğunu söyledi. 
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sarız girişinde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla ve çiçeklerle karşılandı. Başkan Özhaseki'ye Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de eşlik etti. Ak Parti Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık, Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Akpınar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Mehmet Özhaseki uzun bir araç konvoyu ile ilçeye girdi.
    Sarız programına esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Özhaseki tüm iş yerlerine tek tek girerek "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu. Ziyaret ettiği çayocaklarında vatandaşlarla çay içen Başkan Özhaseki, burada dert dinledi ve çözüm sözü verdi.
    Başkan Özhaseki esnaf ziyaretlerinin ardından "Sarız Büyükşehir ile Buluşuyor" toplantısının yapılacağı salona geçti. Başkan Özhaseki salonda büyük bir coşku ile karşılandı. Toplantıda Ak Parti Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık'ın selamlama konuşmasının ardından Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Akpınar kürsüye gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Sarız'da tüm problemleri çözeceklerini söyledi. Ak parti İl Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında Sarız'da gördükleri ilgiden dolayı teşekkür ederek 30 Mart seçimlerinde destek istedi.
    Alkış ve tezahüratlarla kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise öncelikle Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Sadece rutin hizmetleri yapmakla kalmayıp Kayseri'yi dünya şehri yapan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Özhaseki, "Çoluğumuzu çocuğumuzu yanımızda tutmanın tek yolu şehrimizi büyütmek" diye konuştu. Yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde Büyükşehir Belediyesi için yeni hizmet alanı açıldığını dile getiren Başkan Özhaseki, önce Sarız'la ilgili tespitlerini dile getirdi, ardından da yapacağı projeleri anlattı.
    Başkan Özhaseki, Kayseri merkezinde olduğu gibi Sarız'da da hizmete su ve kanal yatırımlarıyla başlayacaklarını belirtti. Altyapı sorunlarını giderdikten sonra yol ve kaldırımları yenileyeceklerini ifade eden Başkan Özhaseki, "Sanayi sitesi isteği var, bir site inşa edeceğiz. Gençler ve hanımlar için spor ve kurs alanlarının olduğu sosyal tesis yapacağız. Bu tesiste toplantı ve düğün salonu ile aşevi de bulunacak. Modern besi tesisi ve kesimhane, hayvan pazarı yapılacak. Modern konut alanları oluşturacağız. Yunak Taşı mevkiinde arkeolojik kazılar yapılacak. Su kaynaklarında mesire alanları yapacağız. Halı ve kilimin canlandırılmasına çalışacağız. Çağşak Gözü ile mezarlıkta çevre düzenlemesi yapılacak. Bunların yanısır bir de kapalı semt pazarı inşa edeceğiz. Ulaşım daha modern ve daha ucuz hale gelecek" dedi.
    Başkan Özhaseki, bu projeler dışında ortaya çıkacak sorunların giderilmesi ve Sarız'ın büyütülmesi için her türlü yatırımı yapabilecek güçte olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Ak Parti Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Akpınar Başkan Mehmet Özhaseki'ye Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık ise Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'e Sarız kilimi hediye etti. Toplantının ardından Başkan Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler Sarız'ın köylerini ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.