|   | 
  • Seçim Bitti, Geçim Başladı


    Seçim Bitti, Geçim Başladı
    Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin Kayseri'de demokratik bir ortamda, kavgasız, gürültüsüz geçtiğini belirterek, ''Seçimleri geride bıraktık, artık geçim kaldığı yerden devam ediyor.

    Esnaf ve Sanatkârlar olarak yerel yönetimlerden beklentimiz tüm esnaf sanatkarlarımıza her zaman olduğu gibi kaliteli hizmetin devam etmesidir'' dedi. 
    Alan yaptığı açıklamada, ''Ülke olarak bir yerel seçimi daha geride bıraktık. Yerel seçimden ziyade bir genel seçim havasında geçen seçimlerde millet oyunu kullandı ve Hükümet bir anlamda güven tazelemiş oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bizde istikrardan yanayız. İlimiz adına da kavgasız gürültüsüz bir seçim atmosferi yaşandı. Demokratik bir ortamda kavgasız gürültüsüz geçen seçimlerden dolayı da tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyoruz'' ifadelerine yer verdi.
    Açıklamasında, ''Her zaman söylediğim gibi, seçim bitti, artık geçim başladı'' diyen Alan, şunları kaydetti:
    ''Esnaf ve Sanatkârlar olarak yerel yönetimlerden beklentimiz tüm esnaf sanatkarlarımıza her zaman olduğu gibi kaliteli hizmetin devam etmesidir. Belediyelerimizin daha önce yaptırılan ve yapımı devam etmekte olan esnaf sitelerine verdikleri destekler ortadır. Daha önce verilmiş olan bu desteklerden güç alarak şehrin doğu ve batı tarafında esnaf sanatkarlarımız için 2 bin kişilik konut yaptırmak istiyoruz. Perakende sektörünü düzenleyen yasa doğrultusunda AVM lere izin ve geçit verilmemesini, esnaf sanatkarlarımızın kümelenmesini sağlayacak esnaf sitelerine ağırlık verilmesini istiyoruz. Bu projelerimiz için de Belediye Başkanlarımızdan uygun yerlerden arsa talep ediyoruz. Ayrıca restore edilmekte olan Kayseri Mahallesindeki evlerden bir tanesini esnaflarımıza okuma ve sohbet evi olarak verilmesini talep ediyoruz. Bu vesileyle 30 Mart yerel seçimlerinde kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, seçim sonuçların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.''



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.