|   | 
  • Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı


    Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
    Diyarbakır'da teröristlerin hain saldırısı sonrasında şehit düşen özel harekat polisi şehit Muzaffer Can Ersoy, kılınan cenaze namazı sonrasında binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

     
    Bünyan ilçe meydanında kılınan cenaze namazına Kayseri protokolü ile şehidin babası Paşa Ersoy, şehidin meslektaşı ve kardeşi Mustafa Ersoy ve binlerce vatandaş katıldı. 

    Cenaze namazı öncesinde baba Paşa Ersoy ve şehidin kardeşi Mustafa Ersoy metanetlerini korurken, şehidin eşi Esra Ersoy, hayat arkadaşının tabutunun yanında bekledi. Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazını İl Müftüsü Şahin Güven kıldırdı. 

    Cenaze namazı sonrasında şehit Muzaffer Can Ersoy'un naaşı 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Kahrolsun PKK' sloganları atılarak ilçe mezarlığına götürüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.