|   | 
  • Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı Tam Gaz


    Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı Tam Gaz

    Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesi önüne yaptırılan yonca yapraklı katlı kavşakta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

    Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile Bekir Yıldız Bulvarı’nın kesiştiği noktaya yaptırılan 350 m. uzunluğundaki yonca yapraklı kavşakta dolgu çalışmaları sürüyor. 

    Başlangıçta 3 yapraklı yonca şeklinde planlanan katlı kavşak, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında duyurduğu üzere 4 yapraklı yonca şeklinde tamamlanacak. Başkan Büyükkılıç, kavşağın 3 yapraklı haliyle 2 ay içerisinde tamamlanacağını, dördüncü yaprağın daha sonra ilave edileceğini kaydetmişti.

    Trafik Akışına Hız Kazandıracak

    Hem Şehir Hastanesi’ne giden araçlar için hem de Otogar’dan çıkıp Kuzey Çevreyolu’na ulaşmak isteyen şehirlerarası yolcu otobüsleri için büyük kolaylık sağlayacak katlı kavşak ayrıca Otogar-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattında trafik akışına hız kazandıracak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.