|   | 
  • Şehit Ve Gazilerimiz Kıvanç Kaynağımızdır


    Şehit Ve Gazilerimiz Kıvanç Kaynağımızdır
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün?ün 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamasında, ?Şehit ve gazilerimiz kıvanç kaynağımızdır? dedi.

     ?Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan vatan toprakları, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Onlar kararlılıklarından asla taviz vermemiş, canları pahasına yurdumuzun her karış toprağını sonuna kadar savunmuşlardır? diyen Vali Düzgün, ?Yurdunu canından yüce bilen Türk Milletini güçlü kılan bağımsızlık, birlik ve beraberlik ruhu, başımızı her zaman dik tutmamızı ve onurlu bir yaşam sürmemizi sağlamıştır.
    Yokluklara, olanaksızlıklara karşın, büyük fedakarlıkla canlarını hiçe sayarak bağımsızlığını ve topraklarını savunan Milletimiz, kazanılan büyük zaferin ardından, yurtta ve dünyada barış ilkesinden taviz vermeden medeniyet yolunda ilerlemiştir.
    Büyük Millet Meclisi'nin, Sakarya Zaferi'nden kısa süre sonra Mustafa Kemal Atatürk'e ?Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı? nı vermesi, Türk Milletinin Atatürk?e güveninin ve sevgisinin anlatımı olmasının yanı sıra, O?nun kişiliğinde şehitlerimize ve gazilerimize duyduğu saygının da göstergesidir? diye konuştu.
    Vali Düzgün, ?Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz kıvanç kaynağımızdır. Onlar, birlik ve dirliğimizin ve Devletimizin varlığının güvencesi olarak, sonsuza kadar Milletimizin gönlünde yaşayacaktır.
    Bu düşüncelerle vatandaşlarımızın Gaziler Günü?nü kutluyor, Gaziler Gününde tüm gazilerimizle, şehitlerimizi saygıyla anıyorum? ifadesinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.