|   | 
  • Şehitlikte 'Van Persie' notu duygulandırdı


    Şehitlikte 'Van Persie' notu duygulandırdı
    Kayseri'de bir çocuk, şehit babasının mezarının üzerine Fenerbahçe'nin Van Persie'yi transfer ettiğini duyurmak için Fenerbahçe bayrağının üzerine Van Persie yazarak koyması, görenleri duygulandırdı.

     
    Kayseri'de Arefe Günü dolayısıyla şehitliklerde doldu. Şehitliğe akın eden şehit yakınları, Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da hava şehitliğini ziyaret ederek, mezarlara karanfil bıraktı.

    Bu arada, bir çocuğun şehit olan babasının mezarına bıraktığı Fenerbahçe bayrağının üzerine yazılı Van Persie yazısı, Bakan Yıldız'ın dikkatini çekti. Kağıdı eline alarak inceleyen Bakan Yıldız'ın duygulandığı görüldü.

    2007 yılında şehit olan babası Uzman Onbaşı Bekir Çakır'ın mezarının üzerine Fenerbahçe bayrağını çizen ve üzerine 'Van Persie' yazan çocuğun yaptığı davranış, görenleri duygulandırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.