|   | 
  • Serdar Özmilli'den Yeni Kitap: Farklı Tarzda Hikâyeler


    Serdar Özmilli'den Yeni Kitap: Farklı Tarzda Hikâyeler
    Sitemiz yazarlarından R. Serdar Özmilli’nin Farklı Tarzda Hikâyeler adlı seçkin eseri raflarda yerini aldı.

    Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) kitapları arasında okurla buluşan Farklı Tarzda Hikâyeler, yazarımız Serdar Özmilli’nin yayımlanmış ikinci kitabı. Özmilli Hoca bu kitabında sosyal hayatımızda sıkça karşılaştığımız, bazen de onların akışına, cazibesine kaptırdığımız durumları fıkra, hikâye, mizah bağlamlarıyla ele alarak birtakım göndermelerde bulunuyor ve okuru işin hakikatine yönlendiriyor. Okuru, öz değerlerini hatırlamaya çağıran bir çaba içerisine girerek insanımıza ufuk açıyor, yol gösteriyor.
     
    Çağdaş olmakla değerleri yaşamak arasında bocalayan insanımızın bu ikilem içerisindeki trajik hâllerini buruk bir mizah ile ortaya koyan Özmilli Hoca’nın üslubuna gerek sitemizdeki yazılarından gerekse bizzat yazarı tarafından hazırlanan Hayırist blogundan okurları aşinadırlar!.. Farklı Tarzda Hikâyeler kitabını edinmek isteyen okurlarımız, kitapyurdu.com’dan ulaşabilirler. Özmilli Hoca, üç ay önce de Nutizm ve Nutistler adlı kitabı da KDY yayınları arasında çıkmıştı.
     
    Kitabı almak için:
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.