|   | 
  • Sevgiliye ‘meyve sepeti’


    Sevgiliye ‘meyve sepeti’
    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde faaliyet gösteren bir manav, 'meyve sepeti' konseptiyle hediyeleşmeye yeni bir boyut getirdi. Talep üzerine egzotik ve mevsimine uygun meyveler ile doldurulan sepet, süslenerek alıcıya ulaştırılıyor.

    Hâlihazırda Kayseri'de yoğun ilgi gören ve adrese teslim kolaylığı sağlanan meyve sepetleri, özel günlerde yoğun ilgi görüyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şenköşe Caddesi üzerinde bulunan manavın hazırladığı meyve sepetleri; kan portakalı, çilek, ananas, muz, kivi, armut, elma, ayva gibi meyvelerin yanı sıra avokado, çarkıfelek (pasiflora), gold kivi, pomelo gibi tropikal meyvelerini de içeriyor. Hazırlanan özel notlarla ayrı bir anlam kazanan meyve sepetleri, internet üzerinden de sipariş edilebiliyor.
     
    Manavın işletmecisi Ekrem Kanarya, tüketicilerin hediye tercihini "Yaklaşık 3 yıldır meyve sepeti yapıyoruz. Birçok hediyeye göre daha sağlıklı ve uygun olduğu için meyve sepetlerine talep yüksek. Şu an zor bulunan çoğu meyveyi bulunduruyoruz. Meyve sepetlerine alanların yakınlarına tavsiyeleri ve manavımızda görenler sayesinde ilgi artıyor. Doğum günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerde meyve sepetlerine talebi daha da artmaktadır" diye konuştu. 
     
    Sepetin hazırlanış sürecini anlatan Kanarya, "Sepetimiz tamamlandıktan sonra üzerine streç film çekiyoruz. Sepet bir kadına  gidiyorsa sepetin üzerine pembe tül örtüyoruz. Özel notlarını yazıp sepete yapıştırdıktan sonra adrese teslimat yapıyoruz" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.