|   | 
  • Seyyid Burhanettin Vakfı İftar Sponsoru Ticaret Odası Oldu


    Seyyid Burhanettin Vakfı İftar Sponsoru Ticaret Odası Oldu
    Seyit Burhanettin Vakfı tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinin son sponsoru Kayseri Ticaret Odası oldu.

    Gerçekleştirilen iftar yemeğine Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve KOSGEB İl Müdürü Ahmet Özbekler katıldı.

     

    Ticaret Odasının yalnızca üyelerine hizmet vermediğini, bu tür sosyal faaliyetleri de desteklediğini belirten Mahmut Hiçyılmaz, “Seyit Burhanettin Vakfı'nda veya başka vakıflarda düzenlenen iftar yemeklerine sponsor oluyoruz. Gelen misafirlerimizle hep beraber oturduk ve büyük bir huşu içerisinde iftarımızı ettik. Ramazan'ın mağfiret döneminde, günahlarımızın af olması, tuttuğumuz oruçların kabul olması dileği ile bir araya geldik. Rabbim hiç kimseyi açlık ile terbiye etmesin. Çünkü bu uzun ve sıcak günlerde aç ve susuz kalanların ne durumda olduklarını görüyoruz ve ona göre hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz.

     

    Bu nedenle bu günlerin değerlendirilmesi gerektiği günler olduğu kanaatindeyiz’’ diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.