|   | 
  • Sigara paketinden öyle bir şey çıktı ki!


    Sigara paketinden öyle bir şey çıktı ki!
    Kayseri'de sigara paketinin içerisinde 8 adet alüminyum folyoya sarılı bonzai ile yakalanan ve 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklu yargılanan sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık O.T. ve avukatı hazır bulundu.

     

    Sanık O.T. mahkemede sorgu ve savunmasında uyuşturucu ticareti yapmadığını belirterek, "Ben içiciyim ve bu zehri içtiğim için çok pişmanım. Üzerime böyle suçlamalar atıldı ancak bunları kabul etmiyorum" diye konuştu.

     

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan yargılanan sanığın kullanıcı olduğuna kanaat getirerek 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Sanık O.T.'nin tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulunduran mahkeme, sanığı tahliye etti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.