|   | 
  • Silahlı kavganın şüphelisinden ilginç çıkış


    Silahlı kavganın şüphelisinden ilginç çıkış
    Kayseri'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 4 kişinin silahla vurularak yaralandığı kavganın şüphelisi olarak gözaltına alınan bir kişi, sağlık kontrolünde "Adam akıllı öldürelim öyle çekin" dedi.

    Kayseri'de geçtiğimiz çarşamba sabahı Osman Kavuncu Mahallesi'nde meydana gelen olayda iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıkmış, kavganın büyümesi üzerine 4 kişi silahla vurularak yaralanmıştı.

     

    Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu olayın şüphelisi olarak aranan 2 kişi yakalanmıştı. Emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolüne getirilen şüphelilerden biri gazetecilere, "Adam akıllı öldürelim de öyle çekin. Şimdi bizi çekmenin bir manası yok" dedi.

     

    Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.