|   | 
  • Sivaslılar Hemşehrilerine Sahip Çıkıyor


    Sivaslılar Hemşehrilerine Sahip Çıkıyor
    Büyük Birlik Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan adayı İbrahim Özbek, 30 Mart yerel seçimlerine arkasına aldığı hemşeri desteğiyle gidiyor. Kayseri'de yaşayan Şarkışla Sultanköy derneğini ziyaretinde coşkuyla karşılanan İbrahim Özbek, Sivaslılardan destek sözü aldı.

     30 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına durmadan devam eden Büyük Birlik Partisi Kocasinan belediye Başkan adayı İbrahim Özbek, Kayseri'de yaşayan Sivaslı hemşerilerinin de desteğini alarak seçimlerde iddiasını güçlendirdi. Kocasinan ilçe adayları arasında en çok şans tanınan ve gittiği her bölgede coşkuyla karşılanan genç başkan adayı Özbek, Kayabaşı mahallesinde Sultanköy derneğini ziyaret etti. Hemşerilerini bağrına basan Sivaslılar, davul zurna eşliğinde karşıladıkları İbrahim Özbek'e 30 Mart seçimlerinde destek verecekleri sözünü verdiler. Dernek Başkanı Celal Aydın 30 mart yerel seçimlerinde Sivaslı olarak hemşerilerini belediye başkan adayı seçtirmek için bütün hemşerilerin destek vermesi gerektiğini söyledi.

                  Coşkulu karşılamadan memnun kalan BBP Kocasinan Belediye Başkan adayı İbrahim Özbek, seçimlere hizmet ve hayır duası için talip olduğunu belirtti. Özbek, ?İnsanlara hizmet ve insanların ben hayır dualarına talibiz. Şahsi bir hesabımız yoktur. Yaşadığımız yerlerin ve birlikte yaşadığımız insanların değerlerini ve yıllardır süren sorunlarını biliyoruz. Çünkü bizde aynı yerde hayatını devam eden insanalr olarak bu sorunları birebir yaşadık. Çözümlerini de biliyoruz. Bu sorunların üstesinden gelecek ve halkımız refah seviyeye ulaştıracak projelerimiz var. Halkın yanında ve başkan kapısının vatandaşa sonuna kadar açık olacağı bir belediye anlayışıyla çalışacağız. Eğer ki; bu meydanlarla insanlara söylediğimiz projeleri, vaatleri yapmayacaksak, insanların hayır dualarını alamayacaksak ve insanları, verdikleri oylara pişman edeceksem başkanlık makamı bana nasip olmasın" dedi.

    BİR OY, ŞEHRİ KURTARIR

    Seçimlerde halk arasında yaygın olan ve 'Küçük parti' 'Kazanamazsınız' gibi yargıların insanlara empoze edilmeye çalıştığına değinen Özbek,"30 Mart seçimleri baraj olmayan ve bir oy fazla alan kişinin göreve getirileceği bir seçim. Bir oy şehrin ve içinde yaşayanlarının kaderini değiştirir. Bu seçimlerde küçük parti, büyük parti yok. Bu nedenle sandığa gittiğinizde size en iyi hizmeti getireceğine inandığınız adaya oyunuzu verin. Hizmetin gelebilmesi için aynı parti adaylarının merkezde yönetime geçmesi gerekmiyor. 20 yıldır bu şekilde zaten. Ama Kocasinan ilçemize hiç hizmet gelmiyor. Unutulmuş, terk edilmiş bir köy görüntüsüne bırakılmıştır. Hizmetin gelebilmesi için belediye bütçesi yeterlidir. Oyunuzu boşa atmayın. Size hizmet edeceğine inandığınız adayı destekleyerek oyunu boşa gitmez" şeklinde konuştu.

    Genç Başkan İbrahim Özbek'in Kayabaşı mahallesinde amini açık hava mitingine dönen ziyaretinde hemşeri desteği yanı sıra kardeş desteği de vardı. Büyük Birlik Partisi Talas Belediye Başkan adayı Ahmet Sarıçiçek ve Sarıoğlan belediye Başkan adayı Serhat Yalçınkaya'da mevkidaşına destek vererek ziyarette yalnız bırakmadılar. Her iki aday Özbek'i dinlemeye gelen kalabalığa tanıtıldı. Büyük Birlik Partisinin gövde gösterisine dönen mini gece mitinginde adaylar el ele tutuşarak halkı selamladı. Bu durum büyük alkış ve tezahürat aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.