|   | 
  • Sivasspor kayıplarını TFF'den talep edecek


    Sivasspor  kayıplarını TFF'den talep edecek

    TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, şike sürecinde yaşadığı maddi kaybı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) talep etmeye hazırlanıyor.
    3 Temmuz 2011 tarihinde yaşanan şike sürecinin ardından Sivasspor, şike sürecinde yaşanan maddi kayıplarını TFF’den talep edecek. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “O dönem bize ne kadar haksızlık yapıldığını şimdi herkes daha iyi anladı. Gerek Sivasspor kulübü, gerekse şahsım büyük mağduriyetler yaşadı. Maddi kayıplarımız bir yana manevi olarak da çok yıprandık. Sivasspor olarak hukuki yollardan hakkımızı arayacağız. Ancak hukuk sürecinin başlamasını bekliyoruz. Yargıtay’dan da berat kararı gelince harekete geçeceğiz” dedi.
    Otyakmaz, Sivasspor’un, TFF 1. Lig’de olmasının nedenlerinden birisinin de o dönemlerde yaşadıkları maddi ve manevi kayıplar olduğunu sözlerine ekledi.
    Şike davası sürecinde Avrupa kupalarından bir yıl men cezası alan Sivasspor ligi 5’inci bitirdiği halde Avrupa kupalarına katılamamıştı.



    Etiketler sivasspor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.