|   | 
  • SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN TAM DESTEK


    SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN TAM DESTEK
    Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday adayı Op. Dr. Kemal Tekden sivil toplum örgütü yöneticileri ile bir araya geldi.





    Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday adayı Op. Dr. Kemal Tekden sivil toplum örgütü yöneticileri ile bir araya geldi. 

    Yaklaşık elli sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin hazır bulunduğu programda bir konuşma yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Tekden, "Bu tür buluşmalar içimizde var olan kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Resulün (s.a.v) sünnetini yerine getirmek amacındayız. Sünneti devam ettirebilmek inşallah hepimize nasip olur" dedi.
    Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Kemal Tekden, "Siyaset yaparız yapmayız, bazen bize liste doldu diyorlar. Siyasette, sıralamada beş doldu, altıncı sıra doldu diyorlar. Listenin tamamı zaten dolu. Levhi mahvuzda olacak yada olmayacakların yazıldığı kitapta dolu, bundan kimsenin haberi yok. Hayırlısı ne ise o olsun. Cenabı Allah bize de takdir ederse ben şunu düşünüyorum sivil toplum kuruluşları Ak Parti teşkilatları gibi toplumla ilişkiler açısından çok önemli kuruluşlardır. Bir denge unsurudur, toplumda bu kuruluşların daha da geliştirilebilmesi önlerinin açılabilmesi için elimden gelen gayreti yapma çabası içerisinde olacağımı söylemek istiyorum. İnşallah, Allah her şeyin hayırlısını nasip eder. Hepinizden Allah razı olsun tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Sivil toplum örgütü yöneticileri de Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Kemal Tekden'in şimdiye kadar sivil toplum kuruluşlarında aktif görev aldığını ve kendilerine her konuda yardım ettiklerini ifade ederek ''çıkmış olduğu bu kutlu yolda'' destekçisiyiz ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.