|   | 
  • Sizi Unutanı, Sizde Sandıkta Unutun


    Sizi Unutanı, Sizde Sandıkta Unutun
    Seçim çalışmalarına Zümrüt mahallesinde devam eden Büyük Birlik Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek davul zurna ve halay eşliğinde karşılandı. Halay başı olan genç başkan adayı, vatandaşın sandık başında dikkatli olması gerektiğini söyledi.

    30 Mart yerel seçimlerinde yoğun çalışma içinde olan Büyük Birlik Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı İbrahim Özbek, Zümrüt Mahallesi ve Hoca Ahmet Yesevi mahallesi gezisinde stres attı. Genç başkan adayına davul ve zurnayla karşılama yapan mahalle gençleri, Sivas yöresine ait halk oyunu sergiledi. Memleket havasını duyan Özbek, seçim stresini atmak için mendili eline aldı ve halayın başına geçti. Gençlerle Sivas yöresine ait Karşılama, yaslama, Abdurrahman halayı çeken İbrahim Özbek, kentteki seçim çalışmalarına renkli bir görüntü verdi.  Rakip partilerin de seçim çalışmalarında kavga ve stresten uzak olmasını gerektiğini belirten Özbek, ?Siyasilerin seçim içerisindeki davranışları halka yansıyor ve toplum stres içinde oluyor. Biz siyasilerin ve adayların halkın üzerindeki olumsuz etkisini azaltmak için daha ılımlı siyaset ve seçim çalışması yapmalıyız. Allah?ın izniyle 31 Mart sabahı Kocasinan Belediyesi önünde tüm halkımızın katılımıyla zaferimizi yine böyle bir halay ile kutlamak isterim" dedi.

                  SİZİ UNUTANI, SİZ DE SANDIKTA UNUTUN

                  Seçimlerde vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini belirten İbrahim Özbek," Belediye başkanlığı seçimleri halkın birinci elden kendisini yöneteceği insanları seçeceği bir yapıdır. Bu seçimlerde parti ve ideoloji gözetmeksizin hareket edilmeli ve hizmeti vereceğine inanılan adaya oy verilmelidir. Baktığımızda Kocasinan ilçesi köy görünümünde hizmet verilmemiş ve unutulup bir kenara atılmış durumda görünüyor. Seçmene çok iş düşüyor. 30 Mart?ta sandığa gittiğinizde sizi unutanları, hizmet vermeyenleri sizde unutacaksınız. Siz de onları unutun ki; gerçekte halka hizmet etmesi gereken insanlar seçilsin ve Onlara iyi bir ders verelim. Belediye seçimlerinde bir oyun önemi vardır. Bir oy şehrin bütün gidişatını değiştirebilir. Sandığa gidin ve doğru insana oyunuzu verin" diyerek seçmeni bilinçlendirdi.

    Gezi sonrasında davul ve zurna yine sahne aldı. İbrahim Özbek, geldiği gibi giderken de davul ve zurnalarla uğurlandı. Gençlerin ve çevredekilerin ısrarını kırmayan Özbek, halay çekti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.