|   | 
  • Snowkite Dünya Kupası Erciyes’te


    Snowkite Dünya Kupası Erciyes’te

    Dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birisi haline gelen ve uluslararası organizasyonların aranan adresi olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, bir büyük şampiyonaya daha ev sahipliği yapacak. Snowkite (uçurtma kayağı) Dünya Kupası 1-3 Mart 2019 tarihleri arasında Erciyes’te gerçekleştirilecek.

    Avrupa ve Dünya Snowboard Kupaları başta olmak üzere birçok uluslararası şampiyonanın düzenlendiği Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde 1-3 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Snowkite Dünya Kupası’na kış sporlarında söz sahibi birçok çok ülkeden çok sayıda sporcu katılacak.

    Son yıllarda giderek popülaritesi artan extrem bir kış sporu olan Snowkite’nin dünyadaki en büyük organizasyonunun Erciyes Dağı’nda yapılıyor olması, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nin ne denli önemli bir kış sporu merkezi olduğunun da göstergesi olarak kabul ediliyor.

    Teknik altyapı, mekanik tesisler, pistler ve konaklama imkanlarının yanı sıra organizasyon konusundaki başarısı ile de gün geçtikçe dünya çapında bir merkez haline gelen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi’ndeki Snowkite Dünya Kupası, dünyanın birçok ülkesinde de canlı olarak yayınlanacak.

    Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde en son 11-13 Ocak 2019 tarihleri arasında Avrupa Kar Voleybolu Finalleri gerçekleştirilmişti. Böylece Erciyes, yaklaşık 1,5 aylık aradan sonra yine bir büyük organizasyona ev sahipliği yapmış olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.