|   | 
  • Sosyal Belediyecilik Hizmetlerine Anlamlı Ödül


    Sosyal Belediyecilik Hizmetlerine Anlamlı Ödül
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, merkezi Kayseri?de olan ve ülke çapında yayın hayatını sürdüren Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin düzenlemiş olduğu 'Başarılı Belediye Başkanları ve Projeleri' isimli yarışmada...

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, merkezi Kayseri?de olan ve ülke çapında yayın hayatını sürdüren Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin düzenlemiş olduğu 'Başarılı Belediye Başkanları ve Projeleri' isimli yarışmada Melikgazi Belediyesi?nin ödül aldığını söyledi.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi?nin Erciyes dağı, Tekir yaylasında yer alan Kardan Adam Tesislerinde düzenlenen törende 2013 yılının başarılı yerel yönetimlerin gerçekleştirmiş oldukları projelerin ödüllendirildiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Anadolu Yerel Yönetimler Dergisince düzenlenen yarışma 12 kategoride yapılmıştır. Bunlardan biri de Sosyal Belediyecilik projeleri idi. Melikgazi Belediyesi olarak uygulamakta olduğumuz Sosyal Belediyecilik sistemi uygulamada en başarılı proje olarak değerlendirilmiş ve ödüllendirilmiştir. Bu ödüllendirme aynı zamanda örnek gösterilme anlamına gelmektedir. Çok sayıda projenin başvuruda bulunulduğu ancak 660 projenin değerlendirilmeye alındığı yarışmada uygulaması başarı ile yerine getirilen projeler ödüllendirilmiştir. Belediye olarak geri dönüşüm ve atıkların değerlendirilmesi, kentsel dönüşüm, sosyal konutlar, sanat ve meslek edindirme kursları gibi uygulamalarımız birçok kez ödüle layık görülmüştür. Öğrencilere Kırtasiye, İaşe Paketi, Meslek Edindirme Kursları, Ekmek Dağıtımı, Giyim Yardımı, Gıda Yardımı, Depremzedelere Yardım gibi sosyal yardım ve çalışmalarımız ödüle layık bulunmuştur ? dedi.

    Melikgazi Belediyesinin Sosyal Belediyecilik çalışmasının aslında toplumda birlik ve beraberliğinin harcını oluşturduğunu bu neden ile çok önemsendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, gerçekleştirilen hizmetler ile yatırımların bu tür ödüller almasının hem çalışanlara moral verdiğini, hem de çalışmalara şevk kattığını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.