|   | 
  • Sözleşmelilere kadro için son başvuru tarihi


    Sözleşmelilere kadro için son başvuru tarihi
    4/B'li ve 4924'e tabi olan mahalli sözleşmelilerin kadroya geçmesi için son başvuru tarihi pazartesi. Askerde olanlar dönünce başvurabilecek.

     Sözleşmeli  çalışanın   memur   kadrosuna  atanmak için  başvurma  hakkı  pazartesi   günü  sona eriyor. Son  başvuru   tarihi  ilgili kanuna göre; 4/B' li ve 4924'e tabi  sağlık   çalışanı , mahalli idarelerde sözleşmeli  çalışanlar  ve TRT'de sözleşmeli  çalışanları  kapsıyor.  Başvuru  yapacak olanların, 2  Eylül   Pazartesi   günü  mesai bitimine kadar dilekçelerini  teslim etmiş  olmaları gerekiyor. Ayrıca söz  konusu  başka birim ve statülerde sözleşmeli  çalışanlar  1 Ekim Salı  günü mesai bitimine kadar  kadroya  geçmek için dilekçelerini  teslim edebilecekler .

     

    GÖREVE BAŞLAYINCA VERİN

    Askerlik, doğum veya ücretsiz izin nedeniyle görevlerinde bulunmayanlar göreve başladıklarında dilekçelerini verebilecek. Kadro için mahkemeye başvuranlar, olumlu karar almalarına rağmen yargı süreçleri devam ediyorsa bu süre içerisinde başvurması halinde kadroya alınacak. Kadroya atanan sözleşmeli personel, göreve başladığı tarihi takip eden aybaşından itibaren memur maaşı alacak.

     Akşam



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.